Hafta sonu çocuğunuzla gidebileceğiniz bir yer


Bu hafta sonunu ailece Yıldız parkında geçirdik. Hem eğlendik, hem dinlendik. Bebeğinizle, çocuğunuzla gidebileceğiniz şehrin merkezinde, bol bol oksijen soluyabileceğiniz harika bir mekan.

Köşklerin içinde yemeğinizi yiyebilir, nostalji yapabilir, üzerine de kahvenizi içebilirsiniz. Menülerinde çocuklarınız için mutlaka çorba var :)))) Ormanın içinde olmak insana iyi geliyor. Çocuğunuz özgürce çocuk parkında oynayabilir. Havuzda ki ördeklere ekmek atabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte paylaştığınız her anın, onun gözlerindeki yansımasını göreceksiniz ve işte gerçek mutluluk bu diyeceksiniz. 

İsterseniz evinizden de yiyecek götürüp ailece piknik yapabilirsiniz. Park problemi yok. İçeri girerken otomobil için 5 TL para alıyorlar. Sonra dilediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Biz daha önce sürekli Bebek parkına gidiyorduk. Hem park problemi vardı, hem de araba yoluna yakın olduğu için yıldız parkı kadar temiz havası yoktu. Ayrıca hafta sonları gittiğimiz için çok kalabalık olurdu. Yıldız parkında ise birden fazla çocuk parkı var.
Hangisini seçersen ona gidersin. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İyi eğlenceler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top