Oyuncakları ortadan kaldırmak için fikirler.

Kızımın odasında oyuncaklar arttıkça beni de sıkıntılar basmaya başlıyordu. Koca koca sepetlere doldurmak kolaydı fakat kızım aradığı bir şeyi bulabilmek için sepeti ters çevirip hepsini yere boşaltması gerekiyordu.  Bu da sonrası için toplaması uzun zaman alan eziyetli bir durma dönüşüyordu. En sonunda buna da bir çözüm bulduk. IKEA 'dan aldığımız dolap ve kutular sayesinde artık oyuncaklarını gruplar halinde kaldırabiliyoruz. Tahta puzzıllar bir kutuda, legolar bir kutuda, mutfak oyuncakları başka bir kutuda, barbie bebekleri bir kutuda, arabaları başka yerde, kitapları başka bir rafta.


Bu dolabın işimizi oldukça kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Herkese tavsiye ediyorum. Bizim aldığımız bu dolap modeli uzunlamasına duruyordu. Kızımın kolayca oyuncaklarına ulaşabileceği boyda olmasını istediğimiz için yatay hale getirip kullandık. Eğer duvara sabitlerseniz daha emniyetli olacaktır.
Güzel kızım artık hangi oyuncağını arıyorsa sadece ona ait kutuyu boşaltıyor. İsterseniz bizim gibi dolabı ve kutuları istediğiniz renklerde seçip kendi saklama ünitenizi yaratabileceğiniz gibi hazır olan kutulu dolap modellerinden alabilirsiniz. Anneler oyuncak toplama işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız IKEA'ya mutlaka uğramalısınız.
Araştırmalarım sonucunda farklı modellerde buldum. Özel olarak yaptırmak isteyenlere fikir verebilir...







 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top