Sağlıklı çocuk halıları

Biz kızımın odası için sağlıklı, fonksiyonel bir halı araştırması içine girdiğimizde IVI halı ile tanıştık. O zamanlar sadece internetten satış yapıyorlardı. Çiftlik modelini sipariş verdikten 2 gün sonra kargo ile bize ulaştırmışlardı. Artık IVI halılarını Joker mağazalarında da bulabiliyoruz.  IVI marka halılar kansorejen hiçbir madde içermiyor, tüy dökmüyor, alev almıyor ve antistatik. Çocuk odaları için çok sağlıklı halılar. Ayrıca çocuğunuz büyüdüğünde de oyun halısına dönüşüveriyor. Ben kullanıyorum ve tüm annelere tavsiye ediyorum. Dışarı yıkamaya da verebiliyorsunuz, renklerine hiçbir şey olmuyor.











































 IVY HALININ sitesinden alıntı yaptığım yazıyı sizlerle paylaşıyorum.
Türkiye’nin ilk ve tek çocuk & genç halı markası İVİ, İngiltere’de uluslar arası bağımsız test kuruluşu İNTERTEK  laboratuvarlarında yapılan testler sonucunda;

 Mekanik ve fiziki dayanıklılık, alev almazlık ve toksik madde içeriği konularında Avrupa Çocuk Güvenlik Standartlarına uygunluk belgesi almaya hak kazandı !
Uzmanlar, son yıllarda gittikçe artan kanser vakalarına dikkat çekerek,kullanılan ürünlerde , zehirli metaller içeriğinin önemine değiniyorlar.Solunum,deri ve ağız yolu ile girildiğinde canlının normal fizyolojik ve biyokimyasal mekanizmalarını bozan bu kimyasal maddeler ,bir çok kanser türünün oluşumunda da etkili rol oynuyor.
Üretiminde zehirli metal içermeyen boyalar kullanılan, alev almayan, yoğun kullanıma dayanıklı, statik elektriklenme yapmayan, antialerjik ve orijinal tasarımlı İVİ ürünleri, profesyonel çözümleri ile alanında uzmanlığını bir kez daha ispatlıyor.

  Uluslararası tarzı,yeni neslin ruh ve beden sağlığına verdiği önemle bilinçli ailelerin gönlünü fetheden eşsiz İVİ ürünlerine,ivimarket özel fiyatları ve Türkiye'nin her yerine ücretsiz adrese teslim hizmeti ile,sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top