Kızımın en rahat ettiği ayakkabı pediped

Kızım 4 yaşına girmek üzere. Bugüne kadar kullandığımız ve en memnun kaldığımız ayakkabı markası pediped. Bebekken giydirdiğimiz modeller ayağını yumuşacık saran ve anatomik modellerdi. Yaşı büyüdükçe aldığımız ayakkabılar da aynı rahatlığı bulduk. Gönül rahatlığı ile pediped ayakkabılarını tavsiye edebilirim.

İstinye Jujube mağazasında tüm modelleri bulabiliyoruz. Bazı modelleri sizlerle paylaşıyorum. Tüm modelleri görmek isterseniz pediped 'in sitesine girmeniz gerekiyor. Daha önce paylaştığım  çocuklarımıza ayakkabı seçiminde dikkat etmemiz gerekenler ile ilgili yazımı okumak isterseniz, işte burada. 
-Pediped Amerika Ayak Sağlığı Uzman Doktorları Derneği tarafından ayak sağlığını geliştiren özellikleriyle Kabul Belgesi almış bir ayakkabı markası.
-Kolayca giydirilip çıkartılabiliyor.
-Hem ev içinde hem de dışarıda rahatlıkla giyilebilen modelleri var.
-Pediped, yumuşak tabanlı, esnek ve çocukların emekleme, yürüme ve daha sonraki dönemlerine kadar olan ayak gelişimlerini destekleyecek şekilde tasarlanmış ve anatomik.
-Pediped, en iyi kalite eko deriden yapılıyor ve çocuğunuzun sağlığına zarar verebilecek hiçbir toksik madde içermiyor.
-Pediped ile ilgili bu videoyu da izleyebilirsiniz.
-Pediped'in müdavimleri listesinde tüm Hollywood anne babaları var. Angelina Jolie, Julia Roberts, Britney Spears, Christina Aguilera, Sharon Stone, Liv Tyler, Heidi Klum, Courtney Cox, Denise Richards, Brook Shields bunlardan bazıları.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top