Mickey Mouse gösterisine yine gittik...

Dün akşam Defne ve iki arkadaşı ile yine Mickey Mouse gösterisine gittik. Daha önce Haliç Kongre Merkezinde seyrettiğimiz gösterilerini bu kez yeni açılan Trump Towers'da izledik. Her gittiğimizde gösterileri değişmiş oluyor. Daha önceki gösterilerini tekrarlamıyorlar.
Bu gösterilerinde Deniz kızı Ariel, Alaaddin ve sihirli lambası, Oyuncak Hikayesi, Uzay robotu vardı. Güzel kızım her gittiğinde çok heyecanlanıyor, nerede duracağını bilmiyor, heyecandan ayakta izlemeyi tercih ediyor.

Kıpır kıpır kıpırdıyor, danslar eşliğinde dans ediyor. Hele meteor yağmurlarının sahnelendiği sırada Mickey ve Minni Mouse sahnede ki bütün meteorları (koca koca toplar!) izleyicilere attılar. Bütün çocuklar ayakta ve kendilerinden büyük meteorları yakalamaya, dokunmaya çalışıyorlardı. Defne meteora dokunamadığı için ağlamaya başladı.Annelik görevimi yerine getirdim ve kaptığım gibi bir meteoru Defne'ye uzattım. Bu krizi de böylelikle atlatmış olduk.
 İzlemek isteyenlere tavsiye ederim. Fakat bir kova mısırın 19 TL ve bir kutu mısırın 14 TL olması hiç hoş değildi. Yuh artık dedik. Aileler çocuklarını kıramadıkları için mecburen alıyorlardı, onlarda bunun farkında oldukları için fiyatları epeyce abartmışlardı. Haliç Kongre Merkezinde izlediklerimizde sahne daha büyüktü o nedenle daha keyif alınıyordu. Çocuklar için fark eden bir şey yok tabiii. Bu benim fikirim. Onlar Mickey ve Minni'yi nerede olsalar zevkle seyrederler :) Biz çok eğlendik. Gösterinin sonunda sahneye ve seyircilerin üzerine yağan konfetiler ise çocukların çıldırmasına neden oldu. İzlemek isterseniz Biletix'den biletlerinizi alabilirsiniz. İyi seyirler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top