Size bir sır vereceğim. Sır tutabilir misiniz?

Restoran
Şimdi sizlerle gittiğimiz ve çok beğendiğimiz bir yeri anlatmak istiyorum. Biz 5-6 kez gittik. Her gittiğimizde de yanımıza arkadaşlarımızı aldık. Çevremizdekilere anlata anlata bitiremiyorduk. Her götürdüğümüz arkadaşımız da hem yemeklerinden hem de mekandan çok memnun kaldılar. Bu güzel mekanın sahiplerine neden yazılı basında reklam yapmadıklarını sorduğumuzda sadece kulaktan kulağa duyulmasını  ve gelip beğenenlerin anlatımlarıyla yeni konuklarının gelmesini istediklerini söylediler. 
Ama ben dayanamayacağım. İstanbul'dan kaçmak isteyen herkes burayı görmeli. Kafasını boşaltıp, dinlenip enerji toplamalı. Buna çoğu insanın ihtiyacı var.
Bu bizim aramızda bir sır olabilir dimi. Ben bir yere yazmadım ki :) Siz de benden duymadınız ki :))
- Gizli yerimiz bir ormanın içinde. İstanbul Kavacıktan 15 km uzaklıkta. Mahmut Şevket Paşa köyünün çıkışında.
- İstanbul'un gürültüsünden, stresinden kaçmak isteyenler için birebir.
- Yaz-Kış cumartesi ve pazar açık.
- Mekana ulaşmak için asfalt yoldan sonra toprak bir yola giriyorsunuz. Orman yolu. Kışın biraz gidiş zor ama değer. Yazın ise sorun yok.
- Öyle büyük bir yer beklemeyin küçük mütevazi bir mekan. Sadece kütük ve ağaçlardan yapılmış doğa ile uyum içinde.
- Restorana ulaşabilmek için arabanızı park edip uzun tahta bir merdivenden yukarı tırmanıyorsunuz. 
 - Gece kalmak isterseniz bungalov odaları var. Bungalov odalarda hiç kalmadık ama içini gördük. Küçük, pırıl pırıl ve tertemiz odalar.
- Kışın gittiğinizde içeride kocaman bir şömine yanıyor. Bungalov odalarda, kurulan özel bir sistem sayesinde bu şömine ile ısınıyor.
- Yazın mekanları daha da büyüyor. Bahçedeki masalar açılıyor.
- Yemek sonrası yürüyebileceğiniz, ormanın içinde bir yürüyüş parkuru var.
- Sabah burada kuş sesleri ile kahvaltı yapmak acayip dinlendirici. Sabah kahvaltıya her gittiğimizde gazetelerimizi okuyalım sonra yürüyüş parkurunda yürüyelim, dönüşte de öğle yemeği ve şarabımızı içip keyif yapalım derken akşam vakti mekandan ayrılıyoruz genelde :)
- Mekanda; kulağınızın pasını silecek güzellikte yabancı müzikler çalıyor. 70'ler, 80'ler, 90'lar.......
- Sahipleri iki kardeş. Biri bilgisayar mühendisi diğeri de mimar. Burayı kendileri yapmışlar. Mimar Deniz hanım çok doğal, samimi bir hanım. İşin başında o duruyor. Gittiğinizde mutlaka tanışın.
- Biz kızımızla gittik. Çocuklara çok uygun bir mekan denilemez ama kahvaltı keyfi yapıp çıkacağız, çocuğumuza  da göz kulak olabiliriz derseniz gidebilirsiniz. Akşama kadar kalacaksanız çocuklarınız da sıkılacaktırlar. Biz kızımızla gittik. Çocuğunu getiren aileler vardı ama bence burası çocukla gidilecek bir mekan değil.
- Yemekleri çok lezzetli. Köy ekmeği ile yapılan sunum nefis.
- İnternet sitesini inceleyebilir ve adresi alabilirsiniz.
- Bu gizli mekanın adı Kulindağ Dağ evi.
- İspiyonculuk yapmak yok! Anlaştık dimi :)))
- Tüm sırdaşlarıma keyif dolu saatler diliyorum.
- Haaa! Birde her zaman kalabalık burası. Müdavimleri çok bizim gibi. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız şart. Benden söylemesi.
Restoran

restoran
Restoran
Restoran
Oda




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top