Gamze anneye destek için 5 dakikanı ayırır mısın ?

Gamze anneye dualar ettik, blogumuzda yazılar yazdık, herkese duyurmaya çalıştık ve ilik bulundu. Uzun zamandır ses çıkmadığından her şey yolunda gidiyor diye düşünüyordum.
Taaa ki Aylin anne'nin yazısını okuyana kadar. Maalesef işler yolunda gitmiyormuş ve morale ihtiyacı varmış. Aylin anne'nin yazısını buradan okuyabilirsiniz. Aylin anne'nini, Gamze annenin görümcesinden aldığı durumu hakkında ki bilgi ise şöyle;
 “Gamze şu an Özel Anadolu Sağlık Merkezi’nde yatıyor. İlik naklinden sonra iyileşecek ve hemen eve dönecek sanmıştık. ancak bünyesi çok hassas olduğu için hemen toparlanamadı. Kanaması var. Ateşi henüz düşmedi. Aylardır pek kendinde değil, yan halsiz. Olmaması gerekirken ishal oldu. En fenası çocuğunu çok özledi ve artık morali çok bozuk. Daha önce ev tutmuşlardı ancak durumu daha da iyiye gitmeyince yeniden hastaneye döndüler. N'olur dua edin Aylin Hanım, Gamze’nin morali sıfır”
Haydi, nasıl elbirliği ile dualar edip ilik bulunduğu için çok sevindiysek şimdi de el ele verip Gamze anneye moral vermek için mektup veya kart gönderebiliriz. Şu anda Özel Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yatıyormuş.
Gamze anne yüreklerimiz seninle, lütfen vazgeçme...
İşte adres,  
Özel Anadolu Sağlık Merkezi
Cumhuriyet mahallesi 2255 sokak No:3 Gebze 41400 Kocaeli

1 yorum:

  1. Adsız13.8.12

    Allah şifalar versin bende ilik naklinden sonra herşeyin yolunda gittiğini düşünmüştüm... O kadar mücadeleden sonra bu savaşı kazanacağına eminim...

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top