Balık ziyafeti yapabileceğiniz özel bir yer ister misiniz?

Balık yemek isteyenler için hem fiyatı çok uygun hem de nefis mezeler ve balık yiyebileceğiniz bir adres vereceğim.
Yer Rumeli Hisarında. Barınak Restaurant.
Mesafe biraz uzak ama inanın bana herşeye değiyor. 
Çok salaş bir yer. Tam fenerin altında. Tahta merdivenlerden çıkarken burası bana uygun bir yer değil diye düşünebileceğiniz ama içeri girdiğinizde fikrinizi değiştireceginiz bir yer Barınak Restaurant.
Mutfağı açık mutfak. Oldukça temiz bir yer. Balık köftesi harika. Karides güveci denemeden çıkmamalısınız. Masaya gelen kalamar sonrası parmaklarınızı yiyeceksiniz :) Paçanğa böreğini yemeye doyamayacaksınız.
Yemek sonrası dondurmalı irmik helvası tüm diyette olanları sözünden döndürecek lezzette.
Barınak Restaurant'ta yemeğin yanında dileyenler içkilerini de içebilirler.
Salı günleri canlı müzik varmış. Biz hep hafta sonu gidiyoruz. Henüz canlı müziklerini dinleyemedik ama balık ziyafetiniz sırasında çalan müzikler, sizi eski günlere götürüyor. Hiç kalkmak istemeyeceğiniz, ailenizle, çocuğunuzla gidebileceğiniz bir yer. 
Rezarvasyon yaptırmanızı önemle tavsiye ediyorum. Yer bulmakta zorluk çekebilirsiniz :)
Tek eksikleri servisin geç olması. Siparişinizin size özel yapıldığını ve sonrasında alacağınız hazzı düşününce beklemeye değiyor.
Mutlaka gidin asla yediklerinizden ve gelen hesaptan pişmanlık duymayacaksınız.
 
Karadeniz ve İstanbul Boğazı’nın kesiştiği yerde bir balıkçı köyü olan, Antik çağlardaki adı ile Panium günümüzdeki adı ile Rumeli Feneri’nde 2000 yılında açılan ''Barınak Balık Restaurant'' daha girişinde sizi kucaklayan sımsıcak atmosferi ile kendinizi evinizde gibi hissettirmektedir.
Balığınızı şehrin kalabalığından uzak, huzurlu bir ortamda eşsiz deniz manzarası, martı sesleri ve gün batımı eşliğinde yemek ve sanki İstanbul’da değilmişsiniz gibi hissetmek istiyorsanız; güleryüzlü ve ilgili personeliyle sizi bekleyen mükemmel bir adres Barınak Balık Restaurant.
Taze balık, zengin meze çeşitleri ve uygun fiyat politikasıyla alışkanlık yaratacak olan Barınak Balık Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızda fayda vardır.


Barınak Restaurant
0212-228 17 00-01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top