Bumerang "Çalışkan Blog" adayıyım. Bana oyunu verir misin?

Benim blogumu seviyor veya beğeniyor musun? 
İşte Bumerang ödülleri "En Çalışkan Blog" adayıyım. 
Beni destekler misin?
O zaman n'apıyorusun?
Resime tıklıyorsun ve benim için oyunu kullanıyorsun.
Teşekkürler :))))








Bumerang Ödülleri’ne başvurmuş sitelere oy vermek isteyenler, başvuran adayın sitesinde yayınlayacağı oylama linkinden, sosyal medya paylaşımlarından veya sitesine eklediği “Oy Ver” imajına tıklayarak oylama sayfasına ulaşabilecekler. Oy vermek için cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu oylama ekranına girmeniz yeterli olacaktır. Cep telefonunuza gelecek doğrulama kodu ve oylama süreci tamamen ücretsiz olup bilgileriniz 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır. Kişiler aynı telefon numarası ile her kategoriden sadece bir oy kullanabilecekler.

Jüri Değerlendirmeleri ve Ödül Töreni
Oylama süresi sonunda her kategoriden en çok oyu alarak öne çıkan 10 site arasından jüri üyelerinin belirleyeceği 3’er site finalist olarak ödül törenine katılacak. Kategori kazananları, 29 Kasım Perşembe günü Hilton Convention Center’da gerçekleşecek gecede açıklanacak. Ayrıca, Jüri’nin o gece seçeceği bir site ise “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi olacak.
6 kategorinin birincileri ve “Jüri Özel Ödül”
kazanan toplam 7 site, The New iPad ve sürpriz ödülleri kazanacak.


Bumerang üyeleri ödüllerini almak için yarışıyor!

20 bine ulaşan üye sayısıyla Türkiye’nin en kapsamlı, özgün ve kaliteli içeriklerini buluşturan blog ekosistemi Bumerang, üyelerini ödüllendiriyor.

Bumads İle İçerik Aşkına!

29 Kasım Perşembe günü Hilton Convention Center’da gerçekleşecek “Bumads ile içerik aşkına” günü, dünyaca ünlü bloggerlar, sektörün önde gelen markaları, ajans ve basın mensuplarının buluştuğu konferansla başlayacak.
“Bumads ile içerik aşkına” etkinliği, Hurriyet.com.tr’nin 2007 yılından beri faaliyet gösteren networkü Bumerang’ın bu yıl ikincisini düzenlediği Bumerang Ödülleri‘yle devam edecek.
Türkiye’nin en iyi bloggerları bu gecede 6 farklı kategoride yarışacak ve en iyiler ödüllerini alacak. Her kategoriden 3 finalistin yer alacağı ödül töreninin sonunda finalistler arasından 1 blogger da jüri özel ödülü ile ödüllendirilecek.
Türkiye’nin en’lerinin seçildiği geceye, finalistler, dünyaca ünlü bloggerlar, sektörün önde gelen markaları, reklam ajansları ve Hürriyet gazetesinden birçok ünlü isim katılacak. Bu görkemli gecenin sonunda ise Mirkelam ve İskender Paydaş sahne alarak konuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.Türkiye’nin En’leri arasında yerini almak için kategorini belirle!
Bumerang üyelerine özel olarak yapılan “Bumads ile içerik aşkına” gününde gerçekleşecek Bumerang Ödülleri‘ne blog, forum, yerel haber siteleri gibi bağımsız yayıncılar katılabilmektedir.

kaynak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top