Rahmi Koç Müzesi Hafta Sonu Eğitim Atölyesi

Gelişim ve öğrenim çok yönlü sosyal ve kültürel çevreler içinde, onlardan etkilenerek oluşur. Bu nedenle sosyal ve kültürel gelişimin bir parçası olan müzeler de yaptıkları faaliyetlerle çocukların sosyal, duygusal, zihinsel, bedensel, dil gelişim ve becerilerine katkıda bulunmayı, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.


Müzemiz bu hedefleri gerçekleştirebilmek için 2002 yılından itibaren sistemli bir şekilde Müze Eğitimi Projeleri hazırlayıp uygulamaktadır. 2009 yılında bu projelere Faber Castell’in destekleriyle “Hafta Sonu Eğitim Atölyesi Projesi” dâhil edildi. Etkinlikler Fenerbahçe Vapuru’ndaki Eğitim Atölyesinde yapılmaktadır. 3-14 yaş arası çocuklarla her hafta farklı bir atölye çalışması gerçekleşmektedir. Bu atölyeler boyama, enerji, astronomi, heykel, kukla, film, denizcilik, dans ve dramadır. Belirli haftalarda, konusunda uzman sanatçılar, bu atölyelere misafir olmaktadır.

Bu bölümümüz hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğretmenlerimiz Yeşim Özturan’a yozturan@rmk-museum.org.tr veya Gizem Aksoy’a gaksoy@rmk-museum.org.tr adresinden ulaşabilirler.

Atölye çalışmalarının biletlerini Biletix’ten alabilirsiniz.
Adres: Rahmi M. Koç Müzesi Hasköy Cad. No: 5 Hasköy 34445 - İstanbul
Tel: (0)212 369 66 00 pbx    Faks: (0)212 369 66 06


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top