ITÜ Bilim Merkezi'nde Haftasonu Atölyeleri Başlıyor !


İTÜ BİLİM MERKEZİ’NDE HAFTASONU AKADEMİLERİ BAŞLIYOR !
Çocuğunuzun içindeki gizli mucit ve bilim adamını çıkarmanın en iyi yolu İTÜ Bilim Merkezi’ndeki  Eğlen Bilim atölyelerinden geçiyor.. Hayal gücü, pratik bilim ile somutlaşarak muhteşem icatlara dönüşüyor, oyun oynamak deney yapmakla, eğlenmek öğrenmekle birleşiyor!   Çünkü biliyoruz ki bilim her şeyin içinde ve aslında çok eğlenceli ..


İTÜ Bilim Merkezi  İstanbul’un merkezi olan Taksim’de yer almakta ve bünyesinde çocuklar için 100’e yakın deney birimi bulundurmaktadır.  Sahip olduğu geniş iç mekanın yanı sıra, çocukların güvenle oynayabilecekleri büyük yeşil alanlara da sahiptir.

8 Aralık 2012  - 26 Ocak 2013  tarihleri arasında her Cumartesi İTÜ Bilim Merkezi’nde!   

Atölye Çalışmaları toplam 8 Hafta sürmektedir. Her hafta farklı bir etkinlik uygulanacaktır.  Dilerseniz Çılgın Bilim atölyesine günlük olarak katılmak da mümkündür.

İstanbul/Taşkışla’da bulunan İTÜ Bilim Merkezi’nde her cumartesi fen bilimin farklı alanlarında çeşitli atölyeler yapılıyor! Bu atölyelere katılan öğrenciler bilim ve tekniğin ilginç olduğu kadar zevkli yönlerini de keşfedecek, hayallerindeki alanlarda uygulama yapma şansı elde edecekler.
Çılgın Bilim Atölyesi (7 – 11 Yaş) 

Çılgın Bilim atölyesinde temel bilimlere dair deneyler ve çalışmalar yapılacaktır. Enerji, yalıtım, elektrik, astronomi, geri dönüşüm, böcek gözlemleri, mutfakta bilim ve ilginç kimya konulu atölye çalışmalarını içeren program toplam 8 hafta sürecektir. 
Okuldan Önce Bilim Atölyesi (4-6 Yaş) 

Okul öncesi çocuklar için düzenlenen programda hayal gücünü geliştirici, doğa ve çevre algısı ile motor becerileri güçlendirmek üzere tasarlanmış atölyeler uygulanacaktır. Dedektiflik bilimi, doğa gözlemi, mıknatıslar, karışımlar bu çalışmalardan bazıları.

Kontenjan: 25 öğrenci/sınıf

İTÜ Bilim Merkezi - İTÜ Taşkışla Kampüsü   Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: 0.212.2516013           
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top