Teşekkürler Uni Baby Ailesi

Uni Baby ailesinin daveti üzerine "Uni baby Yeni Doğan" bilgilendirme davetlerine katıldım. Bu sayede blogger arkadaşlarımla tanışma fırsatım da oldu.
Takipçilerim Defne doğduğu andan, bezini bırakana kadar cilt temizliğinde sadece su-zeytinyağı-pamuk üçlüsü kullandığımı bilirler.
Bu bilgilendirme toplantısına daha önce katılmış olsaydım, Defne'nin bakımında kesinlikle "Uni baby Yeni Doğan" ailesinin ürünlerini kullanırdım.


Israrla "Hayır!!! Ben su-pamuk-zeytinyağı kullanacağım" diye tutturmaz, dışarı çıktığımızda bu üçlüyü yanımda nasıl taşıyacağımı kara kara düşünmek ve taşımak zorunda kalmazdım :)
Eczacıbaşı; bu markayı Ataman firmasından satın aldıktan sonra, yenidoğan bebeklere en sağlıklı ürünü nasıl sunarızı düşünerek ürünlerini çok geliştirmişler.
Bebeklerimizin cildi bebeğimizin ısısını korumak ve yaralarının kolayca iyileşmesi için verniks denilen tabaka ile kaplı olduğundan, bebeklerimizin bakımında kullanacağımız ürünleri çok dikkatli seçmeliyiz.  
Vernikse zarar vermeyen, saf içerikli ürünler üreten Uni Baby, bebeklerimizin cilt özelliğine uygun ürünler geliştiren ilk marka. 

SLS ve SLES İçermiyor :))
SLS ( Sodyum Lauryl Sulfate): Birçok cilt bakım ürünü formülünde yer alan SLS, cilde zarar veren tahriş edici bir maddedir.
SLES (Sodyum Laureth Sulphate): SLES birçok deterjanda bulunan ve köpürme özelliği sağlamaktadır. Uni Baby Yenidoğan şampuan serisi irritan olan SLS ve SLES içermemektedir. 
Paraben İçermiyor :)) 
Ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanılan ve koruyucu bir madde olan paraben, ciltte kızarıklara ve tahrişlere sebep olmaktadır. Uni Baby ürünleri paraben içermemektedir.
Bebeklerimizin sağlığı için araştıran, çalışan Uni Baby Ailesine çok teşekkürler....
Yeşim'den sonra yeni selfie bakanımız blogger arkadaşımız Latigül

"Uni baby Yeni Doğan" daveti, içimizde ki çocuğu tekrar hatırlatan, eğlendiğimiz ve en önemlisi bilgilendiğimiz bir davet oldu. Uçan balonlar neşemize neşe kattı. Çocuklar gibi şendik :)))


Neonatolog Dr.Murat Palabıyık ile birlikte bebek bakımı ve hijyeni konularını değerlendirdik, yeni bilgiler öğrendik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top