Tavsiye bebek ve çocuk gelişimine destek oyuncaklar.

Fisher Price markalı

1-Dönence:Bebeğiniz doğduğu andan itibaren yatacağı karyolasının üzerinde mutlaka bir dönence olmalı.Güzel kızımın dönencesi bu idi.Gelişimine çok katkısı oldu.Uzaktan kumandalı ,dinlendirici müziğe sahip Bach, Mozart ve Beethoven müzikleri çalıyor,rengarenk. Ayağa kalkmaya başladığında çıkarmak zorunda kaldık :)))






2-Dokunabileceği eşyalar.Karyolasına ilk günden itibaren kumaştan yapılmış kitap astım .Kitapla bebekliğinde tanışmış oldu.Her sayfasında farklı bir hayvan resmi var.Farklı cinste kumaş kullanılmış.Bazı sayfalarda kumaşların içinden sesler geliyor.Ben Mothercare'den almıştım fakat sizler başka markalarda da bulabilirsiniz



3-Oyun Halısı:Kesinlikle oyun halısının çok faydalı olduğuna inanıyorum.Rengarenk ve müzikli olursa daha da iyi olur.


4-Oyun arabası:Şu an kızım 28 aylık ve halen arabasını kullanıyor.Yaşı büyüdükçe parçalar çıkarılıp ,yaşına uygun hale getiriliyor.Özellikle tavsiye ederim.






5-''Leap the frog ''marka eğlence masası kızımı oturttuğumda sıkılmadan üzerindeki eğitici ve müzikli tuşları sayesinde çok eğlendiği oyuncağı oldu...




İkea'dan aldığım tahta oyuncaklardan çok memnun kaldık.Odasını düzenli ve sağlıklı tutabilmek için aldığımız bu dolap sayesinde oyuncakları gruplanabiliyor.








Fısher Price marka bu oyuncağın her sayfasında farklı bir şarkı çalıyor.Bebekliğinden çocukluğuna tavsiye edebileceğim bir oyuncak.


2 yorum:

  1. Leap the frog eğlence masasını nerden aldınız acaba ben bulamıyorumda merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Joker mağazasından almıştık. Özellikle tavsiye ederim....

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top