Babanın doğum yapan anneye alması gereken hediye

Doğum yapan annenin doğum sonrasında ilgiye, alakaya ve de takdir edilmeye her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. 
Babalara doğum sonrasında daha da çok iş düşüyor. 
Anneye moral vermek, kendisini daha değerli hissetmesine katkıda bulunmak için babalar mutlaka doğum hediyesi almalıdır. Geleneklerimizde de var bu. Ben doğum yaptığım zaman eşimin bana aldığı hediyeye çok sevinmiştim.

Adetlerimize göre anne kendisine alınan hediyeyi bebeği eğer kızsa evlendiği zaman kızına, eğer erkekse evlendiği zaman gelinine takması gerekiyormuş... :((( Olsun o zamana kadar takılan mücevherler annelerin. Tadını çıkaralım....
Babalara doğum hediyesi alternatifleri söyleyecek olursam bence ucuz  ve ya pahalı olması önemli değil kalıcı bir hediye olmasına dikkat etmelisiniz. Bu aralar çok arzuladığı bir şey varmıydı onu düşünerek hareket ederseniz onu daha mutlu edersiniz. Yıllar sonra da bu günleri nostalji yaparak anmak için kalıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Küpe, yüzük, kolye ,bilezik seçenekleriniz arasında olmalıdır.
Bir kuyumcuya gidin ve sizi, mutluluğunuzu ifade eden ne ise onu alın. Önemli olan anneyi mutlu etmek. Bu nedenle beğendiğinizi almanız önemli. 

Tiffany&Co'dan küpe, yüzük, kolye seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Resimde görülen kolye ''sen ve ben,sonsuza dek''anlamını taşıyor :))) Türkiye'de de mücevher konusunda artık ünlü markalarımız oluştu. Bunlardan Zen mücevher'den seçebileceğiniz mücevherlerde anneleri mutlu etmeye yetecektir.
Espirili bir hediye almak isterseniz  anneye bir madalya takabilirsiniz. Görünce gülümsemeden edemedim. Tabi ki asıl hediyenin yanına almak şartı ile... 
Haydi babalar eller cebe....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top