Blog Hocam ve Anne Kaz



Blog yazmaya başladığım günden beri bana yardımcı olan Blog Hocam adlı bloga ve Anne Kaz adlı bloga çok teşekkür ediyorum. Blog Hocam'a sorduğum sorulara mümkün olan en kısa sürede cevap aldım hem de gecenin bir yarısı :)) Blog Hocam sitesin de çok sade bir dille anlatım yapmış ve benim gibi acemiler bile bloglarını zenginleştirmede çok faydalanacaklardır.
Blog ile ilgilenen herkese önemle tavsiye ediyorum. Blog Hocam şimdi de misafir blogculuk hakkında bir link paylaşmış. Hepinizin okumasını isterim. Anne Kaz ise bloga girdikten sonra asla çıkamayacağınız herşeyden bir parça bulabileceğiniz çok keyifli bir blog. Önemle tavsiye ediyorum. Blog yapımı hakkında da önemli bilgiler var ve 3 çocuklu çalışan bir anne olmasına ragmen herşeye yetişiyor. Maillerinize cevap bile verebiliyor. Hayranımm, hayran... :)))
Yardımlarınız için minnettarım Blog Hocam ve Anne Kaz .
Sevgiler....

3 yorum:

  1. ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM SELAMLAR

    YanıtlaSil
  2. Biraz reklamsı olmuş sanırım :)
    Ama okumaya değer. Regards....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rekam olsun varsın. Bana ilk başta Annekaz sonrasında ise büyük çoğunlukla bloghocam çok yardım ettiler.Özellikle bloghocam ki; ben ona hızır abi diyorum blogumu adam eden insandır.Kendisi ile tanışmıyoruz.Ama sayfasından ulaştığım her soruya mutlaka çözüm üretti,vakit ayırdı,yardım etti. Daha ne diyeyim.Bloghocam'a gönül borcum var.Burada yazdıklarım az gelir.Varsın okuyanlar reklam olarak algılasın.Reklamın alasını hak ediyor Bloghocam, hızır abi:))))

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top