Çocuklarımızın kütüphanesine kitap ağırlığı yapalım mı?

link
Beni tanıyan tüm arkadaşlarım, kitaplara olan düşkünlüğümü  bilirler. Aynı şekilde değişik kitap ağırlıkları da kütüphanemi süsler. Kızımın odasında da kitapları çoğalmakta. Artık onun da kitap ağırlığına ihtiyacı olacak. En kısa zamanda resimde gördüğünüz kitap ağırlığını yapacağım. Bu kitap ağırlığından esinlenerek farklı hayvan şekillerinden de yapmayı düşünüyorum.
Ağırlık olsun diye içine ne koyabiliriz diye düşündüm. Veee içini kum veya Paşabahçe mağazalarında sepet içinde satılan renkli taşlar ile doldurmaya karar verdim. Aslında misketler ile de doldurulabilir. Yazdıkça aklıma  fikirler üşüşüyor. Başka önerileriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz. Kolay gelsin....
link












kaynak



4 yorum:

  1. çok güzel bir proje, ama kitap çok olunca buna gerek kalmıyor :) bizim kitaplığa ben ittire kaktıra yerleştiriyorum kitapları, galiba benim azaltmam gerekecek :) Kum çok güzel bir fikir aslında ama aklıma hemen dökülürmü diye geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir naylon içine kum doldurulur ve sıkıca kapatıldıktan sonra dikilirse olur gibi geliyor ama başka fikirleri de bekliyorum :)

      Sil
  2. bayılıyorum paylaşımlarına :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de sizi takip ediyorum ve merakla bebeğinizi kucağınıza hayırlısıyla almanızı bekliyorum. Allah yardımcınız olsun. Sevgiyle kalın.

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top