Mayıs ayı Meraklı Minik dergimiz

Kızımın her ay sabırsızlıkla çıkmasını beklediği "Meraklı minik" dergimizden bu ay karton kelebekler, kelebek stikırları çıktı. Ayrıca dergimizin içinde,
kelebeklerin dönüşüm aşamaları resim resim anlatılıyor. Böcekler ve tırtıl çeşitleri hakkında bilgi veriliyor. Defne "Meraklı Minik" dergisinin içinden çıkan kelebekleri odasının kapısına yapıştırdı. Çok güzel bir kapı oldu :)
Yazın boya zamanı geldiğinde odasına çıkan koridor, kendi odasının kapısı ve özenerek aldığımız beyaz mobilyaları nasıl boyanır şu an bilemiyorum. Odasında ki beyaz mobilyaları beğendiği ve her ay "Meraklı Minik" dergisinden çıkan çeşit çeşit stikırlar ile dolu. Neredeyse beyaz mobilya rengi gözükmüyor. Bu yaz boyacımızdan çok fırça yiyeceğimiz kesin :)  Ama kızım mutlu ya gerisi boş. Onun mutluluğunu hiçbir şeye değişemem. Allah'tan yapıştırmalar, resimler, stikırlar sadece koridor ve kendi odası ile sınırlı :)) Sınır koymanın faydaları. Anneler lütfen bu dergiyi her ay alın. Ne kadar faydalı bir dergi olduğunu görüp bana hak vereceksiniz. Fiyatı ise 4 TL. Evet sadece 4 TL.

2 yorum:

  1. kızımla bende takipçisiyiz :)) kızım 3 yaşında ve dergilerin satıldığı bölümde meraklı minik dergisini tanıyor:))
    keşke haftalık bir dergi olsa :))

    YanıtlaSil
  2. Keşke haftalık olsa yorumunuza katılmamak mümkün değil. O kadar boş derğiler var ki çocuklar için. Bu kadar içi dolu, eğitici bir derği olduğu için mutluyum.Bütün annelerin almasını çok istiyorum. Herkese duyurmalıyız.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top