Her zaman, Ajda Pekkan.

Tüm zamanların sanatçısısın sen Ajda Pekkan. Sözün bittiği yer burası.

Bu yaz herkes Süperstar’ı konuşacak, denize ve güneşe dair her şey Ajda Pekkan for Twist Koleksiyonu’nda hayat bulacak.

Cool ve feminen çizgileriyle dikkat çeken, rahatlık ve şıklığı buluşturan tasarımlarıyla Süperstar’ın tarzını plajlara taşıyan 32 parçadan oluşan koleksiyon; egzotik çiçek desenler, püsküller, file, işlemeli ve parlak taşlar, altın rengi zincirlerle zenginleşiyor.

Ajda Pekkan For Twist 2012 Plaj Koleksiyonu’nun en dikkat çekici parçaları arasında; sadelikten hoşlananlar için siyah, çarpıcı olmayı sevenler için renkli çiçek desenleriyle süslü ipek fuşya kumaştan hazırlanan hem plajda hem de gece giyilebilen şifon kimonolar yer alıyor. Koleksiyonun öne çıkan diğer parçaları; siyah veya beyaz uzun ve seksi file elbiseler; şık ve casual, çiçek desenli penye pantolonlar ve atletler; parlak ve göz alıcı taşlarla süslenen, bedeni sımsıkı saran siyah büstiyer; hem günlük kullanılabilen hem de mayo ile kombinlenebilen kol ve omuzları parlak işlemelerle zenginleşen şifon bluz; üzeri laklı, altın rengi aksesuarlı skinny Jean; omuzları açık beyaz gömlek; sırt kısmında ipler ve minik altın rengi halkalar bulunan, vücudu saran siyah bol paçalı tulum ve aksesuarlarla zenginleştirilmiş tişört altenatifleri olarak sıralanıyor.
Ajda Pekkan For Twist 2012 Plaj Koleksiyonu’nunda sırtı çapraz iplerle bağlanmış fuşya ve siyah mayolar siyah kalın kemerler ile tamamlanırken, kırmızı ve siyah renklerdeki bikinilerde zincir detayı ile hareket kazanıyor.

Havlu, mayo ve çantalarda kullanılan farklı renklerdeki yılan deseni ise iddialı bir görünüm sunuyor. Altın renkli troklar ve taşlarla süslenen plaj çantaları; ön bölümüne havlu bağlanabilen özel tasarımı, küçük eşyalar için hazırlanan cüzdanları ve kullanışlı tasarımlarıyla yaz günlerinin vazgeçilmezi olurken koleksiyon; kalın zincirli chunky bilezik ve kolyeler, altın rengi trok ve parlak taşlarla süslenmiş siyah ve bej renkli bilekliklerle tamamlanıyor.

Heyecanla beklenen Ajda Pekkan For Twist 2012 Plaj Koleksiyonu, Mayıs ayında tüm Türkiye’deki Twist mağazalarında limited editon olarak moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top