Taga ve Kangaroo puset-bisikletler.


Taga bike ve Kangaroo markası altında satılan bu puset-bisikletlere bir bakmalısınız. İstanbul'da kullanmak çok zor bence. 
Her yerde bisiklet yolunun olmadığı,

sürücülerin bisiklet kullananları görmezden geldiği bir ortamda yaşadığımız düşünülünce haksız sayılmam. Hem sporumu yaparım hem de bebeğimi gezdiririm diyenler için bulunmaz bir fırsat. En alttaki videoyu izlerseniz 20 saniyede ne şekilere dönüşebiliyor görebilirsiniz.
Ama fiyatı epeyce yüksek. 2.500 $ civarında. İsterseniz sadece seyretmekle de yetinebilirsiniz :)


3 yorum:

  1. Adsız11.5.12

    bu pusetleri yurdumda kullanmak için kaçıncı derece medeniyet seviyesine ulaşmamız gerekiyor bilmiyorum ama, ne zaman ki engelli dostlarımız sokaklarda rahatça sosyalleşebilirler, işte o zaman bu pusetleri alabiliriz :( ahhh ahhh / şimdilik sadece sayenizde bu tasarımları izleyebiliyoruz.. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Arkadaş bu pusetlri çıkıp trafikte kullanmayı düşüneceksen önce sen düşünce yapını bir değiştir. Fotoğraflara bakar mısın hani trafikte kullanılan bir fotoğraf var mı? Sadece tenha park-piknik-ana cadde dışı alanlarda kullanmak için üretilmiş bir ürün. Normal bisikletle bir tutarsan böyle düşünürsün tabi. Kaldı ki çok pahalı sen bunu git sanayide kendin çizip tasarlayıp yaptır sana maliyeti en fazla 1000 tl olur bundan da güzel olur. Boş işlere bayılıyorsunuz siz kadınlar. Biraz kafayı kullanın kafanızda beyinleriniz olduğunu sık sık unutuyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız17.5.14

      Siz erkeklerde kadınları hakaret etmek için hiç bir fırsatı kaçırmıyosunuz maşallah sizde sık sık beyninizin olduğunu hatırlarsanız daha yararlı şeylerde kullanabilirsiniz bence

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top