Bedensel engelli öpülesi insanlara bir el vermek ister misiniz ?

Bana gelen bir mail üzerine bedensel engelli arkadaşlarımızın bu tiyatro gösterisinden haberdar oldum.  
Çoğu engeli olmayanlardan daha yaşam dolu oldukları ve hayata daha sıkı sarıldıkları için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının bol olmasını diliyorum.
Haberdar olmayanlar için de blogumda paylaşıyorum. Bir el vermek ister misiniz? 

Bedensel engelli arkadaşlarımızın emeğiyle hazırlanan tiyatro etkinliğimiz ve İstanbul'da Sosyal Sorumluluk Projemiz başlatılmıştır.Gösterimizde ki oyuncular Bedensel Engelli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Oyunumuz 03 Temmuz 2012 tarihinde saat:17:00'de KAĞITHANE SADABAD SAHNESİ'nde ( Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi ) '' DELİ DOKTORLAR '' ismiyle sergilenecektir.

Oyunumuz bedensel engelli arkadaşlarımızın eksikleri olan tekerlikli sandalye,koltuk değneği,protez gibi ihtiyaçlarını gidermek ve topluma,bizimde içinde yaşamış olduğumuz dünyaya kazandırmak amaçlı düzenlenen tiyatro gösterisidir.

Oyunun biletleri kişiye özel sadece 50 TL'dir. Biletlerimiz özel kuryemiz tarafından ücretsiz olarak verdiğiniz adrese kapıda ödeme ile gerçekleştirilir.

Bu projemiz hakkında duyarlı olacağınızı düşünüp sizleri, yakınlarınızı ve değerli aile bireylerinizi de aramızda görmekten gurur ve mutluluk duyarız.


DESTEKÇİ FİRMA : HFB GRUP CALL CENTER

Bedensel engelli arkadaşlarımıza vermiş olduğunuz değerden dolayı teşekkür ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top