"ANISH KAPOOR ISTANBUL'DA" 10 EYLÜL – 5 OCAK

"ANISH KAPOOR ISTANBUL'DA"  10 EYLÜL – 5 OCAK
Bu sergi, çocukları yaşayan en önemli çağdaş sanatçılardan Anish Kapoor'la tanıştırırken onun sanat felsefesini de anlamalarını sağlayacak deneysel ortamlar hazırlayacak.

Çocuklar, soyut figür ve hafif algısı yaratan ağır obje kavramlarını eğlenceli oyunlarla öğrenecek ve Anish Kapoor'un kullandığı pigment, bal mumu, mermer gibi malzemelere yakından bakacaklar. Eser ve izleyici arasındaki eğlenceli, şaşırtıcı, düşündürücü diyalogları hayal edecekleri bir sergi turuna katılacaklar.
Süreç Stüdyosu ismi verilen atölye ortamında özel deneyimler yaşayacak, bir eser ortaya çıkana dek geçen düşünsel sürecin farkına varacaklar.
Malzemem, Ben ve Tesadüfler/14.00-16.00 (7-8 Yaş)  
Çocuklar, Süreç Stüdyosu olarak tasarlanan atölyede Anish Kapoor'un sıklıkla kullandığı pigment, bal mumu gibi materyalleri kullanarak bir sanat laboratuvarı deneyimi yaşayacaklar. Bir eserin ortaya çıkmasını, kendi kararlarının dışında nelerin etkilediğini yaşayarak fark edecekler. 
Rezervasyon yaptırarak gitmeniz gerekiyor. 
Rezervasyon için tıklayabilirsiniz.
Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan 34467 İstanbul
Sorularınız için bizi, 0216 550 97 62 no'lu telefondan arayabilir ya da ssmegitim@sabanciuniv.edu adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top