Banat'ın tasarım ödüllü diş fırçası, şimdi kum saati hediyeli.

Ülkemizin ilk diş fırçası üreticisi Banat, Red Dot Design Award 2013’de ‘Ürün Tasarımı’ ödülünün sahibi olan çocuk diş fırçası Acrobat Junior’ı satışa çıkardı. Daha önce de bir çok tasarım ödülünün sahibi olmuş olan Acrobat serisinin çocuklar için geliştirilmiş özel fırçası olan Acrobat Junior, farklı tasarımının yanı sıra ebeveynler ve çocuklar için sürpriz bir satış seti ile raflardaki yerini aldı.
Acrobat Junior, çocukları diş fırçalama alışkanlığına özendirmek amacıyla onlara özel hazırladığı bir set ile satışa cıktı. Sette çocuklar için, Acrobat Junior diş fırçasının yanında, diş fırçasını takabilecekleri bardak, macun ve 2 dakikalık diş fırçalama süresini hesaplayabilecekleri, diş fırçaları ile aynı renkte bir kum saati bulunuyor.


Sağlıklı dişler için ortalama 2 dakika olan diş fırçalama süresini, çocuklara anlatmanın en eğlenceli yolunu, sete bu 2 dakika süreyi tutabilecekleri renkli bir kum saati koyarak bulduklarını söyleyen Banat Ağız Bakım Ürün Müdürü Berna Şenyuva Nalcı, Acrobat Junior setinin çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmada çok etkili olacağını öngörüyor.

Acrobat Junior diş fırçasının en büyük özelliği, bardağa takılabilen özel sap tasarımı. Bu özel tasarımı ile fırçanın diğer fırçalar ile temas etmesini önlüyor.  Böylece, bardaktaki diğer fırçalara hiç değmeden bakterilerin yayılmasını engelleyerek çocuklar için maksimum sağlık sağlıyor.
5 yaş ve üstü çocukların hassas diş ve diş etlerine uygun fırça yapısıyla üretilen yeni Acrobat Junior, diş etlerini korumaya yardımcı yumuşak fırça yüzeyi, çocukların ağız yapısına uygun ölçüleri ve koruma kapağı ile çocuklara diş fırçalamayı kolaylaştırmak hedefiyle geliştirildi. Acrobat Junior’ın çocukların ilgisini çekecek palyaço karakteri ile eşleştirilerek tasarlanan inovatif gövdesi ise, çocuklara diş fırçalamayı sevdirerek, erken yaşta bu alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top