Aşkım-Kapışmak adlı Muhteşem adam Türkmax-tv'de

Kendini geliştirmek isteyen herkesin izlemesi, takip etmesi gereken harika bir eğitmen buldum. Hayatınızda ki insanlarla, çocuklarınızla, ailenizle olan iletişim sorunlarına, hayata bakışınıza artılar katmak istiyorsanız izlemelisiniz. Türkmax-tv sabah kuşağında misafir olarak proğrama katıldığında severek izlediğim beden dili eğitmeni ve yaşam koçu Aşkım Kapışmak şimdi hergün Türk-max tv 'de 16:30 'da Buyrun-Paylaşalım adında proğram yapıyor.

Hayata dair herşey konuşuluyor. Hergün bir konu seçiliyor ve 2.5 saat üzerinde konuşulup ufkunuz genişletiliyor. Bu proğramı kaçırmadan izliyorum. Evde yoksam kayıt ediyorum. Sonra izliyorum. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki herkesin izlemesi gereken bir program. Ücretsiz eğitim alıyoruz daha ne olsun. Aşkım Kapışmak sorunlarınız için muhteşem teknikler veriyor. Olaya objektif bakmanızı sağlıyor. Yeni pencereler açıyor. Ne kadar faydalı bir proğram olduğunu anlat anlat bitiremem ki. Siz de, evinizde Digitürk varsa mutlaka 16:30 da Türkmax kanalını açın ve seyredin bana fazlasıyla hak vereceksiniz. Cep telefonunuzda Tv aboneliğiniz varsa telefonunuzdan da izleyebilirsiniz. Aşkım KAPIŞMAK'IN ayrıca yayınlanmış üç adet kitabı var. Tavsiye ettiği pratik sorun çözme yöntemlerine çok ihtiyacımız var.
Aşağıda ki videoyu izleyin hak vereceksiniz. Sevgilerimle....
Kendi sitesinde özgeçmişi hakkında yazılanlar ise şöyle;
Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul’da doğdu.
On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi’nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na girdi. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirdi.
Marmara Üniversitesi’ndeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. Ayrıca İstanbul’da birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı.
Mezun olduğu Marmara Üniversitesi’nde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersaneleri’nde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı........................................
Menajerlik: Esen Entertainment (www.esenentertainment.com)

Telefon: +90 212 347 70 50   |  +90 212 347 70 52
E-Mail : menajerlik@esenentertainment.com

Bireysel Danışmanlık Hizmeti için :
+90 532 733 03 21   |  +90 212 369 40 87-88
Piripaşa Mah. Müze Sok. Hasköy Cad. No:40 Daire:4 Hasköy-Beyoğlu/İstanbul

1 yorum:

  1. bu adam benim de dikkatimi çekiyor.gerçekten güzel fikirleri var.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top