Muhteşem doğum günü pastaları...



Kızımın doğum günü yaklaştıkça yaş günü pastası ile ilgili telaşımız da başlıyor. Birinci ve ikinci yaş günü pastasını pasta sanatı adlı pastacıda yaptırmıştık. 3.yaş günü pastasını ise "Pelit Pastanesi"nden yaptıracağımız anda arkadaşımızın tavsiyesi ile Dedeoğlu tatlıcısına ait olan "Hayal pasta"'ya yaptırdık.
Bana Pasta dediğinizde ilk söyleyeceğim isim Pelit'tir. Hem hijyen bakımından hem de lezzet bakımından harika pastalar yapıyorlar. Daima pastalarımı Pelit'ten alırım. Fakat geçen sene Temmuz sıcağında Hayal Pasta'dan aldığımız pasta o kadar hafif ve lezzetliydi ki nerdeyse dondurma niyetine yedik



Kızımın okulu vesilesi ile tanıştığım arkadaşım Başak Çizgen'in kendi elleri ile yaptığı ve sağlıklı malzemeler kullanmayı tercih ettiği "Başak Çizgen" pastaları ise harikulade lezzetli:)) Hafif, sağlıklı ve lezzetli pasta yaptırmak isteyenlere özellikle tavsiye ediyorum. Arkadaşım diye söylemiyorum, gerçekten yaptığı pastalara bayılıyorum. Başak hanım, Le Cordon Bleu'da Baking & Pastry Arts'dan mezun olduktan sonra yıllarca Swiss Otel'de çalışmış, bir kız çocuk annesi bir pastacı.
Başak hanımın, lezzetli ve sağlıklı pastalarına ulaşmak isterseniz, telefonu 534 635 30 42, facebook sayfası da burası.

Araştırmalarım sırasında Pasta Tasarımı adında bir blog ile karşılaştım. Tasarımlarına hayran oldum. Aşağıda paylaştığım resimler Pasta Tasarım adlı bloga ait. Sizlerde beğeneceksiniz. 
Tüm meleklerimizin yeni yaşları kutlu olsun. 
Sevgilerimle....
Pasta üzerine lütfen maytap koymayın. Maytabın zararları hakkındaki yazım burada. Okuyabilirsiniz.



Resim yazısı ekle






































4 yorum:

  1. Adsız28.1.12

    süper modeller çok beğendim, el emeği.. sanat bu işte :) başarılar - emel

    YanıtlaSil
  2. NAZİK PAYLAŞIMINIZ VE GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMLE.... :) SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  3. Pastaların hepsi biribirinden güzel. Hııımm Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Cok dogru bir kesifte bulunmussunuz...Nesrin Hn. hem cok basarili hem de cok hanimefendi bir pastaci...bence bundan sonra baska bir tercihiniz olmayacak...sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top