Yapı Kredi Kültür Merkezinde çocuklarımıza ücretsiz bir etkinlik

Telefon ile görüştüğüm hanım ücretsiz etkinliğin 1 ay devam edeceğini ve mutlaka rezervasyon yapırmanız gerektiğini önemle belirtti. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak adına değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

“Sevgi ile Yapılmış Oyuncaklar”
Mumuk Oyuncakçıda

Yöneten: Çiğdem Odabaşı


Mumuk küçük bir kız. Önce doğduğu günden biraz büyüyene kadar fotoğraflarından tanıyoruz onu. Sonra
Mumuk, harflerin gizini keşfediyor, okumaya, yazmaya, resimler yapmaya başlıyor. Sonra bir gün de oyuncakçı dükkânında karşılaşıyoruz onunla. En çok kendi elleriyle diktiği bebeği seven Mumuk diğer oyuncaklarla birlikte bir gece geçirince onların birçok derdine ortak oluyor.
Fransa’da yaşayan dünyaca ünlü çizerimiz Selçuk Demirel’in kaleminden, Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Mumuk Oyuncakçıda kitabının yaratıcı drama ile okuma atölyesinde çocuklar, Mumuk’un renkli yaşamında küçük ama hayal gücünde çok büyük bir gezintiye çıkacak.
Bu atölyeyle çocuklar grup çalışmalarında aktif rol oynarken, çubuktan kuklalarla eğlenceli dakikalar geçirecek. Yaratıcı drama eğitmeni Çiğdem Odabaşı’yla “Sevgi ile Yapılmış Oyuncaklar” adlı okuma atölyemize 6-8 yaş aralığındaki tüm çocuklar davetlidir.Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi, Beyoğlu saat: 15.15-16.15

Etkinliğimiz 6-8 yaş arası 24 çocuk ile sınırlıdır.
Lütfen rezervasyon yapınız.
0212 252 47 00/503

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top