Eviniz de mum kalmadı mı? Sorun değil.
Kendi mumunuzu kolayca yapabilirsiniz.
Elinizi kullanarak dikkatlice soyun.
Ve çakmakla fitili ateşletin. Mis kokulu portakal mumluğunuz hazır.
Emniyetli olabilmesi için ben altına bir tabak koyuyorum. Siz de altına mutlaka bir tabak koyarak kullanın:)
Süper bi fikirmiş, eskilerden soba üstünde kızarttığımız portakal kabukları geldi aklıma, eminim kokusu da yayılır etrafa :)
YanıtlaSilDenedim süper oldu, ancak aklınızda bulunsun, portakalı soyar soymaz denediğinizde ortasındaki fitil niteliğindeki kabuk yanmıyor, sanırım nemini henüz kaybetmediği için, ama birkaç saat sonra denerseniz yandığını göreceksiniz :) Resmini de koyayım dedim ama buraya olmuyor sanırım, kolay gelsin :)
YanıtlaSil