Digital Revolution sergisi Zorlu PSM

Zorlu PSM içinde 12 Haziran 2016 tarihine kadar görebileceğiniz "Digital Revolution" Digital sanat sergisi var. Defne, geçen hafta "Digital Revolution" atölyesine katıldı ve çok beğendi.
O kadar etkilenmiş ki hala anlatıyor.
Çocuklarınız için ücretsiz atölye içinde çocuklar dijital film yapıyor ve sergiyi ücretsiz geziyorlar. Yetişkinler bilet alarak Digital Revolution  sergisini görebilirler. Defne ve arkadaşlarının yaptığı çalışmayı youtube üzerinden buradan izleyebilirsiniz.

Atölyeye sadece 2005-2006-2007-2008 doğum tarihli çocuklarınız cumartesi ve pazar günleri 10:30 - 18:30 arası aldığınız randevu saatinde katılabiliyor.
Çocuğunuzun atölyeye katılmasını istiyorsanız; hafta içi 0216 4142630 numaralı telefondan randevu almanız gerekmekte.

Sergide hangi eserleri göreceksiniz?

- will.i.am, Yuri Suzuki, Pasha Shapiro ve Ernst Weber'ın Google'la ortaklaşa hazırladığı DevArt enstalasyonu.

- Umbrellium, Universal Everything, Minimaforms ve Susan Kare'in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü tasarımcıların işleri.
- Christopher Nolan'ın Inception'ı ve Alfonso Cuarón'un Gravity'sindeki özel efekt tekniklerini uygulamalı olarak tecrübe etme fırsatı.
- Pac-Man ve Space Invaders gibi video oyun tarihine damgasını vurmuş retro oyunları oynama imkânı.
- 3 boyutlu laser ışıkları, giyilebilir teknolji ve dev robotlarla teknolojinin dünyasının bugünü ve yarını.
- Björk, Brian Eno, Radiohead ve Squarepusher'ın görsel ve sesi mükemmeliyette buluşturan işleri.



İlk kez geçtiğimiz yıl içerisinde Avrupa'nın en büyük sanat merkezlerinden biri olan Barbican Centre'da katılımcılarıyla buluşan Digital Revolution Sergisi, 20 Şubat – 12 Haziran tarihleri arasında, Zorlu Holding’in ana sponsorluğunda, Vestel’in katkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Sanat, tasarım, sinema, müzik ve video oyunları başta olmak üzere birçok farklı başlığın bir bütün halinde ele alındığı Digital Revolution sergisinde çocuklar, dünyaca ünlü sanatçılar, film yapımcıları, tasarımcılar, müzisyenler ve oyun üreticilerinin hayranlık uyandırıcı işlerini deneyimleme fırsatını yakalayacak. Profesyonel rehberler eşliğinde sergiyi gezen çocuklar, hayal gücü ve tasarımın birleştiği atölye çalışmalarına katılacaklar.

Elektronik Atıklar Geleceğin Mucitleri ile Canlanıyor
Bu atölye çalışmasında çocuklar, dijital çözümler geliştiren uzmanlar olduklarını hayal edecek ve nasıl bir yenilik yaratmak istediklerini düşünecek. İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak, daha sağlıklı olmalarına katkıda bulunmak, ömürlerini uzatmak, daha neşeli olmalarına yardımcı olmak ya da daha iyi bir eğitim ortamı yaratmak için elektronik atıklar ve yardımcı tasarım malzemeleriyle makine, araç, obje ya da fikir tasarlayacaklar.

Bana Göre Dijital Devrim – Stop Motion Atölyesi

Bu atölye çalışmasında çocuklar, sergide algıladıkları dijital devrimi kendilerine göre yorumlayacak. Bu yorumlardan esprili bir senaryo çıkarıp, tablet yardımıyla stop motion filmler hazırlayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top