Ben de gönülden destekliyor ve herkesi davet ediyorum....

Emziren annelere destek verin!
Ekim ayı bizim için Anne Sütü ayı. 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla her yıl bu aya özel hazırlanırız. Bu sene de öyle oldu. 11 yıldır yaptığımız Emzirme Haftası çalışmaları neredeyse dergimizle yaşıt.

Neler yapmadık ki bu 11 yıl içinde… Yerel yönetimlerle görüşüp ilçe merkezlerine sağlık çadırları kurduk. Bir hafta boyunca bu çadırlarda konunun uzmanları anne ve anne adaylarına emzirmenin önemi ve bebek sağlığı ile ilgili bilgiler verdiler. Sadece İstanbul’da değil, Bursa, Ankara, Antalya, İzmir gibi illerde toplantılar yaptık. Stantlar açtık. 11 yıl boyunca milyonlarca broşür, poster, el ilanı ile anne sütünün önemini içeren mesajları sizlere ulaştırdık. TV, gazete ve radyolarla duyurular yaptık. Eczanelere, fabrikalara, ana sağlık merkezlerine, toplu taşıma araçlarına, gönüllülere kısaca ulaşabildiğimiz ve bizden poster talep eden herkese ücretsiz poster ve anne sütü dergisi ulaştırdık. Bunlar ilk etapta aklıma gelenler…

Geçen sene ise İstanbul’da 10 Alışveriş Merkezi’nde bir hafta boyunca stant açtık ve seminer düzenledik. Çıkardığımız Anne Sütü Dergisi’ni sizlere ulaştırdık. Uzmanlarımızı sizlerle buluşturup, sorularınızı yanıtladık. Posterlerimiz sponsorumuz sayesinde Türkiye’nin dört bir yanına dağıldı. Yollarda, otobüslerde, bilboardlarda afiş ve pankartlarımızı sergiledik. Amacımız anne sütü ve emzirme konusunda doğru mesajı en geniş kitleye ulaştırmaktı.

Bu sene de Anne Sütü Dergimiz, stantlarımız ve seminerlerimizle sizlerleyiz. Dergimizle hediye edilen Anne Sütü Dergisi ayrıca stantlarda, hastanelerde sizlere ücretsiz ulaştırılacak. İstanbul’da değişik Alışveriş Merkezleri’nde stantlarımızla karşılaşabilirsiniz.

Seminerlerimizi ise bu sene 2 yerde düzenliyoruz. 1 Ekim saat:15:00 Nişantaşı Citys, 8 Ekim saat:15:00 Bakırköy Carousel’deyiz. Bu seminerlerde www.anneysen.com ve Emzirme Reformu Hareketi ile birlikte ortak bir programımız var. Hepinizi bekliyoruz.


Berna Paşahan
Anne Bebek Dergisi Yayın Yönetmeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top