Migros ile büyük hayal kırıklığı.

Bu hafta sonu "Migros"'daki alışverişimizin sonunda, hediye verilen tiyatro bileti ile Haldun Dormen tiyatrosunda, Mutluluğa Seyahat adlı çocuk oyuna gittik.
Maalesef güzel bir gün geçireceğimiz hayali ile gittiğimiz Haldun Dormen Tiyatrosu'ndan hayal kırıklığı ile ayrıldık.


Öncelikle koskoca bir marka olan "Migros"'un Sosyal sorumluluk projesi adı altında çocuklar içi düzenlediği böyle bir etkinlik için daha doğru bir tiyatro salonu seçmesi ve daha başarılı bir senaryo ile çocukların karşısına çıkması beklenirdi. 
Haldun Dormen Tiyatrosu Ferikköy'de. 
Bir pasajın içinden tiyatro salonuna ulaşıyorsunuz.

İçeri girer girmez sizi rutubet kokan bir salon karşılıyor. 
Oyun bir alt katta olduğu için oraya indiğinizde burnunuzun ucuna gelen rutubet kokusu daha yoğun:( Çocukların solumaması gereken bir hava.
Salon buz gibi olduğu için çocuklar ve ebeveynler çıkardıkları montlarını hemen geri giymek zorunda kaldılar. Montlarımızı giydik ama burnumuzun ucu donarak çocuk oyununu izledik.
Her tiyatrocunun emeğine saygım sonsuzdur.
Ama oyun senaryosu hiç güzel değildi. Daha çok Migros'un reklam filmi gibi idi.

"Migros çocuk tiyatrosu", gittiğimize bin pişman olduğumuz bir tiyatro oyunu oldu.
Oyun başlamadan önce koltukları boş görünce üzülmüştüm. Ama oyun bittikten sonra neden boş olduğunu çok iyi anladım.
"Migros çocuk tiyatrosu" gitmek için harcadığınız emeğe ve zamana değmeyen bir çocuk oyunu.
Keşke "Migros" daha iyi bir senaryo ve tiyatro salonu ile çocukları karşılasa ve aklımızda ki büyüklük imajını pekiştirseydi. 
Sevgili "Migros" yetkilileri; bir iş yapacaksanız her zaman en iyisini yapmanız gerekir. Çünkü size bu yakışır. 
Yazık olmuş.
Not: "Migros" yetkilileri kendilerinden beklenen büyüklüğü gösterip telefon ile bana ulaştılar. Konuşmamız boyunca şikayetimi ne kadar önemsediklerini ve 18 yıldır çocukları tiyatro ile tanıştırmak için Türkiye'nin her bölgesinde nasıl çaba sarfettiklerini anlattılar.
Bugüne kadar farklı tiyatro salonlarında sergilenen oyunlardan hiç şikayet almadıklarını, şikayetimin ivedilikle değerlendirildiğini ve çözüm için işe başladıklarını söylediler.
Bunları duyduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.
Asla iyi niyetle yapılan hiçbir çabayı karalamak istemem. Hele ki çocuklar için yapılan bir etkinliği. Ama her yapılan işin, en iyisi olmasını arzu ederim.

"Migros" yetkililerine; marka büyüklüklerine ve imajlarına yakışır yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyor, çocuklara yaptıkları hizmetlerinin devam etmesini diliyorum.

1 yorum:

  1. Adsız7.1.13

    Biz oyunu maslak tim'de izledik ve tüm salon doluydu.Çocuklar da çok eğlendi.Güzel bir oyundu. Sanırım sizi salonun kötü olması etkilemiş

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top